Hi, Ik ben Lode. Al meer dan 15 jaar werk ik als brand & web designer.

Vanaf 2012 starte ik mijn eigen design studio, Sambou. Waar ik zowel voor eigen klanten werk. Als in opdracht voor enkele bureau’s. Ik concentreer me op datgene waar ik goed in ben, creatieve oplossingen zoeken voor uw brand of website.

 

 

sambou branding en web studio, Waregem Sint-Eloois-Vijve Antwerpen Berchem

Wat ik voor u kan doen

brand identity / Logo ontwerp / Huisstijl / Creative richting / Copywriting / Fotografie / Brand evolutie / Grafische elementen / Layout / Webdesign / Development / Wireframes / UX&UI / Prototype / CMS / Webshop / SEO / Social media / Illustraties  / Naamkaartjes / Nieuwsletters

 

BRAND IDENTITY WEBSITE

Web studio

Wat me uniek maakt is dat ik als designer ook website ontwikkel. Na het ontwerp van de website bouw ik deze ook zelf. Ik gebruik geen templates om een website te bouwen.

Maar ik begin ook niet van nul. Door de jaren heen heb ik mijn eigen start theme ontwikkeld waar ik het bouwen van de website snel kan beginnen.

Zijn er toch technische, complexe functionaliteiten die boven mijn kunnen gaan. Dan heb ik een sterk netwerk van ervaren developers om me bij te staan om het project tot een goed einde te brengen.

Brand identity

Maar wat we het liefst doen en ook het best in zijn. Ontwerpen, ontwerpen en ontwerpen, … of dit nu voor een logo, volledige identity of website is.

Een illustratie uitwerken van papier tot digitale realisatie. Creatieve oplossingen zoeken. Dat tikkeltje net iets anders of de puntjes op de I zetten om uw merk, bedrijf, event op te tillen en dat iets extra’s te geven.

branding studio lode lagrainge - sambou

Ik werk voor zowel eigen klanten, kleine, middelmatige tot grote KMO’s en lokale overheden. Als voor webbureau’s & creatieve agencies.

Hulp nodig bij een ontwerp van een website?
Of u zoekt een extra freelance designer?
Contacteer me en we bekijken hoe we kunnen samenwerken.

 

De opdrachten voor agencies kan ik niet altijd tonen bij mijn Projecten. Stuur me gerust een mailtje en ik bezorg u een pdf versie van mijn portfolio. Waar de freelance opdrachten wel tussen staan.

Wat ik doe

  • Verwacht creativiteit
  • Oog voor details
  • Waardeer relaties
  • Dingen maken, dingen breken
  • Verwachtingen overtreffen

Wat ik niet doe

  • Kwaliteit opofferen voor winst
  • Overbelofte
  • Gratis werken
  • Onmogelijke deadlines
  • Uitbesteden

Meer dan alleen design

Ik luister, verken, begrijp, daag uit en engageer. Ik geef erom en blijf gefocust op het creëren van een uitstekend ontwerp dat voor u werkt.

Creatieve ideeën gedreven door echt inzicht.

Wil je graag samen­werken? Vragen of interesse in een op maat offerte?

Geef me een seintje!