Hi, Ik ben Lode, brand & web designer

Al meer dan 15 jaar werk ik als ontwerper. Vanaf 2012 starte ik mijn eigen design studio, Sambou.

Ik werk zowel voor eigen klanten, van klein tot groot. Als in opdracht, als freelance website designer, voor enkele bureau’s. Concentreer me op datgene waar ik goed in ben. Creatieve ideeën voor uw merk, bedrijf, product of diensten.

 

 

sambou branding en web studio, Waregem Sint-Eloois-Vijve Antwerpen Berchem

Wat ik doe

brand identity / Logo ontwerp / Huisstijl / Creative richting / Copywriting / Fotografie / Brand evolutie / Grafische elementen / Layout / Webdesign / Development / Wireframes / UX&UI / Prototype / CMS / Webshop / SEO / Social media / Illustraties  / Naamkaartjes / Nieuwsletters

 

BRAND IDENTITY WEBSITE

ontwerpen en bouwen van websites

Wat me uniek maakt is dat ik als designer ook website ontwikkel. Na het ontwerp van de website bouw ik deze ook zelf.  Ik begin ook niet van nul. Door de jaren heen heb ik mijn eigen start theme ontwikkeld waar ik het bouwen van de website snel kan beginnen.

Zijn er toch technische, complexe functionaliteiten die boven mijn kunnen gaan. Heb ik een sterk netwerk van ervaren developers om me bij te staan om het project tot een goed einde te brengen.

 

Brand identity

Ontwerpen, dat is wat we het liefst doen. Of dit nu voor een logo of een volledige huisstijl is.

Een illustratie uitwerken van papier tot digitale realisatie. Een naamkaartje ontwerpen. Een affiche, flyer of folder samen stellen. We doen het allemaal met heel veel goesting en passie. 

Creatieve ideeën uitwerken voor uw merk. Dat tikkeltje net iets anders of de puntjes op de i zetten om uw merk, bedrijf op te tillen en dat iets extra’s te geven.

branding studio lode lagrainge - sambou

Mijn klanten zijn zowel eigen, kleine, middelgrote klanten. Tot grote KMO’s en lokale overheden. Alsook voor webbureau’s & creatieve agencies.

Hulp nodig bij een ontwerp van een website?
Of u zoekt een extra freelance designer?
Contacteer me en we bekijken hoe we kunnen samenwerken.

 

De opdrachten voor agencies kan ik niet altijd tonen bij mijn Projecten. Stuur me gerust een mailtje en ik bezorg u een pdf versie van mijn portfolio. Waar de freelance opdrachten wel tussen staan.

Wat ik doe

  • Verwacht creativiteit
  • Oog voor details
  • Waardeer relaties
  • Dingen maken, dingen breken
  • Verwachtingen overtreffen

Wat ik niet doe

  • Kwaliteit opofferen voor winst
  • Overbelofte
  • Gratis werken
  • Onmogelijke deadlines
  • Uitbesteden

Als je me wilt spreken over een toekomstig project of een samenwerking.
Geef me een seintje !