Sterkmakers in Autisme

branding, web design, front-end development

Vlaamse Dienst Autisme kreeg een nieuwe roepnaam, sterkmakers in autisme. Die vormde samen met Centrum voor Concrete Communicatie het samenwerkingsverband Autisme Centraal. De twee partners binnen Autisme Centraal gaan vanaf nu elk hun eigen weg om nog intenser en meer gefocust hun missie waar te maken. In samenwerking met madIT zorgden wij voor een nieuwe branding en website.

sterkmakers in autisme branding website webdesign
nieuw logo sterkmakers in autisme

Hun logo staat voor inclusie, verbinden en omvatten. Een logo met vormen die niet perfect zijn, maar in hun imperfecties mooi samen gaan. Want imperfecties horen bij deze wereld en dienen omarmd te worden. Een logo dat eenvoudig is. En dat ruimte laat voor verschillende interpretaties. Elk mens heeft een unieke kijk op de wereld.

 

nieuw logo mark sterkmakers in autisme

Sterkmakes in Autisme wilt iedereen die streeft naar volwaardige inclusie van mensen met autisme sterker maken in die ambitie.

 

 

website sterkmakers in autisme
responsive web design sterkmakers in autisme

Ik ontwikkelde een nieuw logo en huisstijl voor hen. En in samenwerking met MAD-it ontwierpen en bouwden we voor hen een nieuwe website met webshop.

bezoek website

responsive web design sterkmakers in autisme

Meer dan alleen design

Ik luister, verken, begrijp, daag uit en engageer. Ik geef erom en blijf gefocust op het creëren van een uitstekend ontwerp dat voor u werkt.

Creatieve ideeën gedreven door echt inzicht.

Wil je graag samen­werken? Vragen of interesse in een offerte?

Geef me een seintje!