Websites op maat.

Waar de bezoeker de juiste info terug vindt. In paar klikken een afspraak kan maken. Op een eenvoudige manier een product kan bestellen. De gebruiker van uw website een positieve gebruikerservaring ervaart. En ja, de website mag er ook mooi uit zien. 

Een nieuwe website nodig? Of een opfrissing van uw bestaande website? Contacteer me vrijblijvend. Ondertussen kan u hier enkele voorbeelden terug vinden van websites die ik gemaakt hebt voor mijn eigen klanten.

Ja, ik wil een nieuwe website

 

Ontwerpen en bouwen van bedrijfswebsite - sambou

Geen aangekochte templates.

In tegenstelling tot veel andere bureaus. Gebruik ik nooit website templates. Elke dag worden de mogelijkheden op het web steeds groter. Veranderen de trends omtrent webdesign regelmatig.

Aangezien de gewenste resultaten van elke website zo uiteenlopend is. Is het een feit dat als het gaat om webdesign. één maat niet voor iedereen geschikt is.

Daarom begin ik met een leeg canvas. Naar uw wensen en benodigdheden. Om een positieve gebruikerservaring te creëren voor uw publiek. U wilt toch dat ze uw website herhaaldelijk komen bezoeken. Dat nieuwe potentiële klanten u gemakkelijk online terug vinden.

vraag vrijblijvend offerte aan

Focus op gebruikerservaring.

Een goeie website begint met een goeie planning. Bij elk project bekijk ik wat uw doelgroep is en welke functies de website nodig heeft.

  • Waarom komen mensen op uw website?
  • Wat moeten ze daar doen?
  • Wat wilt u dat ze doen op uw website?

Zoeken ze alleen informatie over uw diensten die u aanbiedt. Willen ze een afspraak maken.

Kunnen ze iets online kopen of uw verhalen lezen. Meer verkoop genereren. Of wenst u meer leads. Wilt u graag uw statistieken verhogen.

Ik ontwerp uw website op maat van uw diensten. Om te zorgen dat deze niet alleen mooi is. Waar dit ook belangrijk is. Maar ook een intuïtieve gebruikerservaring biedt. Die verfrissend is en een optimale ervaring creëert voor uw bezoeker.   

Een goede website zal ook een betere vindbaarheid en ranking verkrijgen in Google.

Beheer uw eigen website.

U hoeft niet steeds mij te contacteren als u iets wilt aanpassen op uw website. Het is tenslotte uw website. Daarom bouw ik de website in een Content Management Systeem (CMS). Hiervoor maak ik gebruik van WordPress.

Op een eenvoudige manier kunt u dan zelf een aanpassing doen op uw website. Een tekst of afbeeldingen aanpassen of toevoegen. Een foto galerij toevoegen. Alsook een blog post of product toevoegen.

Lukt het u toch niet of geen tijd. Dan kan u me altijd contacteren om de aanpassing of toevoeging uit te voeren.

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden in WordPress?
Contacteer me en ik bekijk hoe ik u kan helpen.

bouwen website | sambou, webdesign Waregem

één website.
Alle devices.

Van desktop tot smartphones en tablets. De websites die ik ontwerp en bouw voor u. Schalen en passen zich aan aan de verschillende tablets en smartphones. Om als resultaat de beste gebruikerservaring te bieden voor uw bezoeker. Op welk apparaat dan ook.

responsive website ontwerpen en bouwen door sambou

Een website lanceren
is nog maar het begin.

De lancering van uw nieuwe website is een mijlpaal. Maar is nog maar het begin van het verhaal. De website moet ook gevonden worden door uw publiek. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) per pagina. Zorg ik ervoor dat de verschillende pagina’s op uw website worden gevonden door de zoekmachines. 

Via e-mailmarketing tot campagnes op sociale media. Bouwen en onderhouden we een publiek voor uw website. Indien nodig kunnen we met externe partners dit verder uitbreiden en laten groeien. 

wat zijn de mogelijkheden

seo google search - sambou lode lagrainge

Een goeie website
heeft sterke content

Een website is niet alleen een mooi ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Wat tevens zo belangrijk is aan een website. Is de inhoud, de titels en teksten.

Men komt op uw website om informatie te zoeken. Uw verhaal van uw merk of diensten te lezen. Om een product te kopen. Gemakkelijk leesbare titels en teksten helpen hier bij. Geen grote tekstblokken met moeilijke woorden en lange zinnen. Gerichte tekstblokjes en gemakkelijk leesbare zinnen. Opsommingen met de kernwoorden van een product of dienst. Snel en gemakkelijk leesbaar.

Zelf schrijf ik geen teksten. Daarvoor heb ik externe partners. Die staan me bij om uw website te voorzien van duidelijke teksten en titels.

hoe kan ik helpen

E-mail campagne

Het opzetten van e-mail nieuwsbrieven. Waar we uw klanten informeren over uw nieuwe producten. Om een nieuw dienst aan te kondigen Heb je binnenkort een event? Via een nieuwsbrief kunnen we uw klanten op een efficiënte manier op de hoogte brengen.

Hiervoor maken we gebruik van Mailchimp. Op een snelle manier kan ik uw huisstijl integeren en een nieuwe campagne opzetten. En zo verstuur je misschien maandelijks een nieuwsbrief met alle laatste nieuwtjes van uw bedrijf. 

ik wil meer weten

Als je me wilt spreken over een toekomstig project of een samenwerking.
Geef me een seintje !