Branding gaat over mensen en cultuur.

Er is maar 1 verhaal. Jouw verhaal. Van jouw merk. En als je het op de juiste manier vertelt. dan volgt de klant vanzelf. Ik geef je verhaal vorm in je logo en huisstijl, op je website.

Heb je een nieuw verhaal en ben je op zoek naar iemand die dit kan vorm geven.
Uw verhaal kan een opfrissing gebruiken.
Contacteer me en we bekijken samen wat ik voor u kan betekenen.

mail me

 

Ik geef je verhaal vorm in je logo en huisstijl, op je website. sambou lode lagrainge

Uw logo vormt de basis van uw bedrijf, merk of dienst.

ontwerpen logo en huisstijl

Zonder brand identity geen logo en zonder logo geen brand identity. Ik ontwerp unieke en professionele logo’s die het verhaal van jouw merk of bedrijf vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. De bedrijfslogo’s en huisstijl worden op maat gemaakt voor jou of je bedrijf.

Een professioneel logo bouwt een identiteit op die zich onderscheidt van de concurrentie en zorgt voor een connectie met jouw potentiële klanten. Een sterke merkidentiteit of huisstijl is belangrijk. Deze maakt niet alleen indruk op de consument, maar laat ook je (potentiële) klanten weten wat ze van je bedrijf kunnen verwachten.

ja, ik wil een nieuw logo

Merkevolutie

Naarmate producten of bedrijven groeien en veranderen. Moeten ze hun huisstijl aanpassen om zichzelf beter te weerspiegelen aan hun publiek. Een rebrand heeft tot doel verouderde elementen binnen een brand identity te moderniseren. Om op te frissen.

Als je een bestaande branding hebt die een make-over nodig heeft. Ik ben er om u bij te staan.

ja, ik wil mijn logo opfrissen

Merkevolutie - ontwerpen van uw logo en huisstijl

Illustraties

Als je iets visueel wilt communiceren dat niet met een foto kan worden bereikt. Op een andere manier visuele interesse in uw merk wilt brengen. Een beeld zegt meer dan woorden.

Ik heb de illustratieve vaardigheden om uw event, product of dienst net dat iets extra’s te geven.

Contacteer me als u iets unieks en extra’s wilt geven aan uw event, drukwerk of website.

ja, ik wil een illustratie

illustraties - Een beeld zegt meer dan woorden. sambou

Fotografie

Uw bedrijf verdient het om op de juiste manier in beeld gebracht te worden. Per project kijk ik wat in-house gefotografeerd kan worden. Is dit niet mogelijk. Dan bekijk ik wat we kunnen verwezenlijken met 1 van mijn partners.

Samen kiezen we voor de juiste partner.

ja, ik wil meer informatie

Marketing

Hoe gaan uw klanten om met uw bedrijf of product? Via offline / online advertenties. Post u regelmatig iets op social media. Gebruikt u drukwerk om u producten of diensten te promoten. Al eens digitale nieuwsbrieven verstuurd om een event aan te kondigen. Of een product in de kijker te plaatsen.

Ik kan u helpen uw stem te versterken. Door uw bedrijf te vertalen naar print en digitale campagnes. 

Met handige tips en tricks kan ik u op weg helpen. Wilt u toch hier in verder gaan. Dan bekijken we dit samen met mijn partners wat de juiste stappen voor u zijn. 

Als je me wilt spreken over een toekomstig project of een samenwerking.
Geef me een seintje !