Good design is good business. 

Effectief grafisch ontwerp stelt uw bedrijf, product of event in staat om met uw publiek op een meer impactvolle en tastbare manier te communiceren. Mijn mogelijkheden reiken ver. Dit omvat een breed scala. Ondermeer drukwerk, briefpapier, affiches, banners, verpakkingen en folders. Tot unieke illustraties die dat extra’s geven aan uw event, drukwerk of website.

contacteer me

 

ontwerpen drukwerk | lode, sambou, webdesign Waregem

Drukwerk

Wanneer uw drukwerk wordt gemaakt met aandacht en expertise. Zien ze er niet alleen beter uit, maar nog belangrijker. Ze communiceren beter. Van brochures, pamfletten, boekjes, folders, posters, banners, vlaggen en alles daartussenin. Ik heb een grondige kennis en ervaring van hoe uw informatie visueel te presenteren op een manier die uw publiek aanspreekt.

Visitekaartjes en
briefpapier

In dit digitale tijdperk wordt het belang van een huisstijl gemakkelijk over het hoofd gezien. Maar ouderwetse visitekaartjes, briefhoofden, kaarten, enveloppen en e-mailhandtekeningen zijn nog steeds enkele van de meest geziene contactpunten van uw organisatie. Als zodanig blijven ze een belangrijke kans om uw publiek te betrekken en uw merk op te bouwen, en een ontwerpproject dat ik met grote zorg en aandacht benader.

ontwerp flyer, drukwerk | lode, sambou, design Waregem

Groot formaat

Mag het allemaal wat groter? De aandacht trekken met een groot formaat van spandoek, bestickering, vlag of affiche. Volledig in uw huisstijl. Zowel voor beursstanden, kantoor of bedrijfsgebouwen of om een event in de kijker te plaatsen. Ik sta u volledig bij van ontwerp tot realisatie.

drukwerk grootformaat | lode, sambou, Waregem

Illustraties

Als u iets visueel wilt communiceren dat niet met een foto kan worden bereikt, of gewoon een beetje stijl of visuele interesse in uw merk wilt brengen. Heb ik de illustratieve vaardigheden om uw event, product of dienst dat iets extra’s te geven. Of dit nu voor uw website, bedrijfsdrukwerk, affiche of presentatie is.

Contacteer me als u iets unieks en extra’s wilt geven aan uw event, drukwerk of website.

illustraties ontwerp | lode, sambou, design Waregem

Verpakking

Aangezien we regelmatig producten kopen zonder ze eerst te hebben geprobeerd, nemen consumenten een kleine sprong in het diepe wanneer ze een product voor het eerst kopen. Een verpakkingssysteem met doordacht en indrukwekkend grafisch ontwerp helpt om dit besluitvormingsproces te vereenvoudigen en geeft visuele aanwijzingen over wat uw product is en waarom het moet worden gekocht via concurrerende opties.

Bewegwijzering

Bewegwijzering biedt continue reclame voor uw bedrijf en is extreem kostenbesparend in vergelijking met buitenmedia zoals reclameborden – die duizenden per maand kunnen kosten.
Heeft u nood binnen uw bedrijf, kantoor, winkel of event aan de nodige bewegwijzering of informatie bestickering.

Advertenties

Of u nu bij me komt met een eigen concept of u wilt fris beginnen met een volledig leeg canvas. Ik kan uw advertentieproject van begin tot eind uitvoeren, zowel online of offline.

Content

Geen verhaal is compleet zonder woorden. Van algehele berichtgeving tot specifieke campagnes, website of drukwerk-copy tot organische SEO, ik maak een boeiende inhoud die de authentieke stem van uw merk communiceert.

drukwerk ontwerpen | lode, sambou, design Waregem

Meer dan alleen design

Ik luister, verken, begrijp, daag uit en engageer. Ik geef erom en blijf gefocust op het creëren van een uitstekend ontwerp dat voor u werkt.

Creatieve ideeën gedreven door echt inzicht.

Wil je graag samen­werken? Vragen of interesse in een op maat offerte?

Geef me een seintje!