Een merk is geen logo, het is een identiteit.

Ik ontwerp merken die inspireren. Branding gaat over het uitdrukken van de persoonlijkheid en waarden van een bedrijf, het opbouwen van een uitgebreide en consistente ervaring die resoneert met klanten en langdurige relaties koestert.

Een nieuw logo of uw bestaand logo verder uitbouwen. Contacteer me en we bekijken samen wat ik voor u kan betekenen.

 

branding logo ontwerp sambou Waregem

Logo ontwerp

Het logo vormt de basis van uw bedrijf of merk. Zonder brand identity geen logo en zonder logo geen brand identity. Het logo moet op verschillende groottes en media bruikbaar en duidelijk zijn. Het moet bovenal stroken met de doelgroep die het bedrijf of merk wilt bereiken.

Enkele voorbeelden

myBen logo design

Huisstijl

De huisstijl is het belangrijkste deel van de brand identity. Ze moet de tand des tijds doorstaan en flexibel op meerdere online en offline media kunnen werken zonder de merkherkenning uit het oog te verliezen.

Brand guidelines

Het resultaat van een doorgedreven merkanalyse vind je in de brand guidelines. Deze maken het makkelijk om de huisstijl intern en extern op een juiste manier te gebruiken.

Merkevolutie

Door veranderingen in je smaak, levensstijl en misschien zelfs maat, draag je waarschijnlijk niet dezelfde outfit als twintig jaar geleden. Naarmate bedrijven groeien en veranderen, moeten ze hun merkidentiteit aanpassen om zichzelf en hun markt beter te weerspiegelen. Een rebrand of merkevolutie heeft tot doel verouderde elementen binnen een merkidentiteit te moderniseren, met behoud van de bestaande herkenningswaarde. Als je een bestaande branding hebt die een make-over nodig heeft, ben ik er om je te helpen.

contacteer me

Fotografie

Uw project verdient op de juiste manier in beeld gebracht te worden. Per project kijk ik wat in-house gefotografeerd kan worden en wat ik met onze partners kan verwezenlijken. Naargelang de stijl en doelgroep die het project beoogt kiezen we samen de juiste partners.

Marketing

Hoe gaan uw klanten om met uw merk? Via advertenties? Drukwerk? Sociale media? of digitale nieuwsbrieven? Ik kan u helpen uw stem te versterken door uw merk te vertalen naar een oneindige reeks print- en digitale campagnes. Samen met mijn partners bekijken we de juiste stappen voor u en maken we een plan op.

Meer dan alleen design

Ik luister, verken, begrijp, daag uit en engageer. Ik geef erom en blijf gefocust op het creëren van een uitstekend ontwerp dat voor u werkt.

Creatieve ideeën gedreven door echt inzicht.

Wil je graag samen­werken? Vragen of interesse in een op maat offerte?

Geef me een seintje!