Of het nu gaat om een website met één of duizend pagina’s of een online winkel. De kans is groot dat ik het al eens eerder heb gedaan. Mijn digitale mogelijkheden omvat alle facetten, van webdesign, webdevelopment tot voortdurende digitale marketing. Hoewel digitaal nu een belangrijk onderdeel vormt van bijna alle marketingprojecten, ben ik niet nieuw in de game.

Een nieuwe website nodig of een opfrissing van uw bestaande website.
Contacteer me vrijblijvend en ik bekijk wat ik voor u kan doen.

Contacteer me

 

Geen templates.
Nooit.

In tegenstelling tot veel andere bureaus. Gebruik ik nooit website sjablonen van welke aard dan ook. Elke dag worden de grenzen van wat mogelijk is op verschillende digitale media steeds groter, verschuiven de webdesign trends. Aangezien de gewenste resultaten van elk project zo uiteenlopend zijn. Is het een eenvoudig feit dat als het gaat om webdesign, één maat niet voor iedereen geschikt is. Daarom begin ik met een volledig leeg canvas en wordt het vervolgens van de grond af ontworpen en ontwikkeld. Speciaal voor u.

Focus op gebruikerservaring.

Een goeie website begint met een goeie planning. Elk project begint met een grondig strategisch proces. Door de tijd te nemen om uw doelgroep die uw website moet faciliteren te begrijpen, zorg ik ervoor dat uw website de beoogde functie vervult. Of dat nu is om de verkoop, leads of andere statistieken te verhogen. Vervolgens wordt uw website op maat ontworpen om ervoor te zorgen dat deze niet alleen mooi is, maar ook een intuïtieve gebruikerservaring biedt die verfrissend is en een optimale ervaring creëert voor de gebruiker. Een goede website zal ook een betere vindbaarheid en ranking verkrijgen in Google.

Beheer eenvoudig
uw website.

U hoeft niet elke keer iemand te betalen als u een kleine inhoudswijziging op uw website wilt aanbrengen. Het is tenslotte uw website. Als onderdeel van een website project implementeren we een Content Management Systeem (CMS), namelijk WordPress. Waarmee u dergelijke wijzigingen zelf kunt aanbrengen. Op een snelle en eenvoudige manier kunt u zelf een aanpassing, of toevoeging, uitvoeren aan een tekst en/of afbeelding. Een foto galerij toevoegen, een nieuwe blog post of nieuw product aanpassen of toevoegen.

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden in WordPress?
Contacteer me en ik bekijk hoe ik u kan helpen.

bouwen website | sambou, webdesign Waregem

één website.
Alle devices.

Van desktop tot smartphones en tablets. Mijn websites schalen en passen zich soepel aan aan de steeds veranderende context van gebruikers en interacties met meerdere apparaten. Ik ontwerp en ontwikkel websites volgens de beste responsieve principes. Om zo een geoptimaliseerde gebruikerservaring te bieden op verschillende tablets en smartphones.

Een website lanceren
is nog maar het begin.

De lancering van een website is een enorme mijlpaal. Het is een gelegenheid die het vieren waard is. Maar net als op de dag dat je geboren wordt, is de lancering van een website eigenlijk nog maar het begin van een nog groter verhaal. Ik bied een reeks digitale marketinginitiatieven aan die gericht zijn op het opbouwen en onderhouden van een publiek voor uw website. Van zoekmachine optimalisatie (SEO) en e-mailmarketing tot campagnes voor sociale media, rapportage en bredere marketingactiviteiten.

Goede websites
hebben sterke content.

Elke chef-kok zal je vertellen dat als het gaat om het bereiden van een mooi gerecht. Hun kookkunsten ondergeschikt zijn aan de kwaliteit van hun ingrediënten. Op dezelfde manier is een website alleen zo goed als zijn input. Hoewel een aantrekkelijke lay-out en stijl een uitstekende basis vormen. Wordt de kwaliteit van een website exponentieel verhoogd wanneer de branding professioneel is, de copywriting boeiend is. Omgekeerd bederft niets een goede website sneller dan rotte inhoud. Daarom heb ik veelzijdige, externe partners rond me met expertise in verschillende disciplines. Alles wat uw website nodig heeft om tot een hoger niveau getild te worden.

Meer dan alleen design

Ik luister, verken, begrijp, daag uit en engageer. Ik geef erom en blijf gefocust op het creëren van een uitstekend ontwerp dat voor u werkt.

Creatieve ideeën gedreven door echt inzicht.

Wil je graag samen­werken? Vragen of interesse in een op maat offerte?

Geef me een seintje!