diensten

sambou is een full-service bureau, bezig met het ontwerpen en bouwen van mooie digitale producten, merken, drukwerk en ervaringen.

DIGITAL

ontwerp & ontwikkeling

Uw website verdient het er geweldig uit te zien alsook functioneel te zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw website de juiste boodschap aflevert. Om ervoor te zorgen dat uw informatie de grootste kans heeft om te worden gelezen.
Geen standaard templates, maar gebruiksvriendelijke en made-to-measure webdesigns. Dankzij het nauwkeurige werk, werkt de website op elk toestel en scoort hij ook goed in zoekmachines. Met eventueel passende e-mailings en social mediaposts maken we het online plaatje af. Er is voor ieders budget een oplossing

OFFLINE

kwaliteits drukwerk waar mensen over praten .

Het begint allemaal met een potlood en papier! Logo’s, visitekaartjes, briefpapier, folders, magazines, banners … you name it, we make it.
We combineren mooie lettertypes met passend beeldmateriaal om je merk een eigen identiteit te geven. Offline verzorgen we al je drukwerk, van standaard flyers tot high-end afwerkingen. Heeft u voor uw familiefeest, huwelijk, geboorte, … passend drukwerk nodig.
Wij verzorgen het
allemaal.

BRANDING

Het hart en het gezicht van uw merk .

Een positieve indruk begint met uw logo. Een sterk en opvallend merk is de basis voor succesvolle communicatie. Online en offline. Een krachtig logo, een doordachte huisstijl en een consistente grafische communicatie zijn dan ook essentieel.

Kom je creatieve handen tekort?

Geen probleem. Als freelance ontwerper kan je op mij rekenen. Door mijn efficiënte werkwijze kan ik hoge kosten voor u besparen.

Misschien speelt er een mogelijke opdracht door uw hoofd en bent u benieuwd wat de kosten zijn? Als u uw vraag zo compleet mogelijk zou willen mailen, kan ik een vrijblijvende offerte voor u maken.

Geef kort en duidelijk aan wat de wensen zijn en wat de deadline is.

klank@sambou.be

Mijn Proces

Ik heb geen grafieken of diagrammen die mijn creatieve proces uitleggen. En ik heb geen slimme namen voor iedere fase van elk project.

Maar ik heb nieuwsgierigheid & enthousiasme.
En ik geloof dat je een creatief probleem moet oplossen door erover te praten. Om er vanuit alle hoeken naar te kijken. Om het te bespreken en te debatteren. En ik geloof in deze dingen door dit samen te doen ……….

It’s time to say hi!

Benieuwd hoe we jouw project een niveau hoger tillen?
We bekijken het graag samen met jou.

klank@sambou.be