Ik ontwerp merken en richt me op identiteit.

Daarom geloof ik dat het proces net zo belangrijk is als het resultaat. Ik stel vragen; Ik luister; Ik leer jouw en je wereld kennen. Ik analyseer, onderzoek en begrijp. Maar het belangrijkste is dat we nauw samenwerken om uitstekende ontwerpen te creëren die je verhaal vorm geven op nieuwe en onverwachte manieren.

ontdek mijn werk

Ik bouw merken en richt me op identiteit, lode lagrainge. sambou

Duidelijkheid en vertrouwen door de kracht van brand strategie en design thinking.

Elk bedrijf is uniek en heeft andere behoeften. Daarom benader ik elk project met een open geest, leer ik elke partner kennen en bedenk ik een op maat gemaakte manier van samenwerken.

Van kleine tot grote bedrijven, starters met een droom en een visie tot overheden en tech-organisaties. Ik breng nieuwe en spannende perspectieven in elk project waaraan ik werk.

laten we samenwerken

Dit is waarom je zou moeten overwegen om te kiezen voor sambou.

1

Ideeën die jouw bedrijf doen groeien

Visie, in zijn zuiverste vorm, is de kunst van wat er mogelijk is. Het volgen van wereldwijde trends, culturele verschuivingen en opleidingen. Daarom ben ik voortdurend bezig nieuwe en betere manieren te bedenken om je kansen optimaal te benutten.

2

De interne afstemming die je nodig hebt

Samen bekijken we de kernprincipes van jouw brand. Om iedereen in je bedrijf, of tussen mij en jezelf, in dezelfde richting te krijgen. Wanneer iedereen samenwerkt, wordt er sneller meer gedaan met minder middelen en wordt de energie geoptimaliseerd.

3

Een brand waar je trots op zult zijn

Ik ondersteun je om een sterke brand te ontwikkelen die het verhaal vertelt van jouw bedrijf. Waar je trots op zult zijn.

Creativiteit is belangrijk.

In een complexe, drukke wereld helpt creativiteit brands om door de ruis heen te breken, om op te vallen. Bovendien heeft de kracht om mensen iets te laten voelen, om anders te denken.

brand design, logo ontwerp door lode lagrainge

Dit is hoe ik je help met jouw verhaal

Brand design

Groot of klein, ik werk met je samen om jouw verhaal op een unieke wijze te verwoorden wat je anders maakt, en breng dat vervolgens met creativiteit tot leven.

brand identity

logo ontwerp

creative richting

brand evolutie

illustraties

lees alles over brand design

dammusi, bedrijfs logo door sambou
aliento, ontwerpen en bouwen van website door sambou

Op maat website

Ik ontwerp je website op maat van jouw diensten. Om te zorgen dat deze niet alleen mooi is. Waar dit ook belangrijk is. Maar ook een intuïtieve gebruikerservaring biedt. Die verfrissend is en een optimale ervaring creëert voor jouw bezoeker.

Focus op gebruikerservaring

ontwerp & bouwen website

webshop

zoekmachine optimalisatie

Alles over uw online verhaal

 

Wat mijn klanten zeggen

Bekijk alle testimonials

"Snelle service, transparante communicatie, gebruiksvriendelijke programma's... Lode heeft mij als startende zelfstandige bijgestaan in het ontwerp van een onweerstaanbaar logo, website en visitekaartje. Een waardevolle investering die ik iedereen kan aanraden!!"

evi casselman

"Zeer professionele aanpak van Lode bij het ontwerpen van m’n nieuwe logo. Het nodige aantal ideëen en feedback wordt voorzien, om tot een resultaat te komen dat aanslaat. De aanmaak van naamkaartjes, flyers en website werd met veel precisie gedaan en was vaak voorzien van Lode’s originele inputs."

dammusi

Klaar om je idee met me te delen? En dit samen realiseren.

Laten we samenwerken

werk waar ik trots op ben

bekijk alle projecten