Branding gaat over mensen en cultuur.

Er is maar 1 verhaal. Jouw verhaal. Jou merkidentiteit. En als je het op de juiste manier vertelt. dan volgt de klant vanzelf. Ik geef je verhaal vorm in je logo en huisstijl, op je website.

vertel me jouw verhaal

maak je merk gedenkwaardig

Op de markt is uw merk een reputatie. Het is een onderbuikgevoel dat jouw klanten over jou hebben. De som van al uw contactmomenten en de interacties die ze tot nu toe met jou hebben gehad.

Het ontwikkelen van een bewuste merkidentiteit kan helpen om vorm te geven aan hoe jij wilt dat jouw klanten over jou denken en voelen.

Jij hebt dit niet helemaal in de hand, maar jij kunt hun perceptie wel beïnvloeden met een duidelijke merkstrategie en een geweldig ontwerp. Ik help bedrijven zoals het uwe al meer dan 10 jaar bij het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit.

laten we samenwerken

merkidentiteit voor atlr vanmoerbeke

wat ik allemaal doe

strategie

merk identiteit ontwerp

logo ontwerp

stijlgids ontwikkeling

art direction

drukwerk

bewegwijzering

marketingmateriaal

logo design dammusi
logo design aliento
brand design Evi Casselman
sterkmakers in autisme logo design
bedrijfs logo voor atlr vanmoerbeke

wie trek je aan?

Kleur, design en persona spelen een integrale rol in wie zich aangetrokken voelt tot jou merk. Zorg ervoor dat je je beoogde publiek aantrekt door een merkidentiteit te ontwerpen die hun wensen en behoeften aanspreekt; die emotioneel contact met hen maakt. Met een diepgaand begrip van de visie van een merk en een ontwerpgerichte mentaliteit zet ik ideeën en concepten om in tastbare merkervaringen die hun vruchten afwerpen voor mijn klanten.

  • Kom swingend op de markt met een fris nieuw merk dat vanaf het begin een sterke band heeft met het beoogde publiek.
  • Blaas een bestaand merk nieuw leven in dat naar de achtergrond is verdwenen.
  • Verander klant trajecten in overtuigende ervaringen die keer op keer converteren.
  • Presteer, groei en bloei met geavanceerde technologie en design die digitale ervaringen transformeren.

Laat het niet aan je klanten over om te bepalen wie je bent. Met mijn merk identiteit pakketten kan je zelf bepalen hoe jou merk zich uitdrukt in een concurrerende markt.

Boek een kennismakingsgesprek

t-shirt design dammusi
logo design evi casselman

mijn aanpak

samenwerking

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jezelf. Samenwerking is de geheime saus van mijn methode, maar dat heb je niet van mij gehoord.

minder gedoe, meer actie

Ik neem de tijd om jou bedrijf en wat je probeert te bereiken te begrijpen, maar als we dat eenmaal doorhebben, maken we er geen rompslomp van – Ik ga aan de slag en lever binnen de deadlines.

resultaten, resultaten, resultaten

Ik put uit mijn ervaring en uren van diepgaand onderzoek naar wat jou doelgroep zal aanspreken om resultaten te produceren die leveren wat jij echt wilt. Resultaten.

mijn beste prestaties overtreffen

Ik ben niet geïnteresseerd in het bereiken van een voldoende, Ik streef naar het uitzonderlijke. Dit houdt in dat ik mezelf altijd push om het beter te doen en mijn grootste prestatie te overtreffen. Perfect is misschien niet mogelijk, maar ik streef er naar.

ontwerp huisstijlgids aliento

Klaar om je idee met me te delen? En dit samen realiseren.

Laten we samenwerken

Werk waar ik trots op ben

Bekijk alle projecten