Of je klanten voor jou kiezen komt allemaal neer op merkstrategie.

maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst

Merkstrategie draait om het sturen van de perceptie en de positie van je merk in de markt. Hoe je jezelf presenteert – de look, feel en messaging van je merk – zal beïnvloeden wie je aantrekt. Maar eerst komt de basisstrategie. Wie ben je? Waar sta je voor? Waarom besta je en waarin verschil je van je concurrenten? Of het nu gaat om het opbouwen van een nieuw merk vanaf de grond of het opfrissen van een bestaand merk.

Ik help je bij het definiëren van je doel, waarden en boodschap, terwijl ik doeltreffende tactieken aanreik om je doelgroep te bereiken.

wat ik doe

  • Workshops en interviews
  • Merk- en websitestrategie
  • Messaging en merk verhaal

Boek een kennismakingsgesprek

merkstrategie sambou, lode lagrainge

word hun enige keuze

Als je met een pijl op een doel schiet, mik je op de roos. Je moet hetzelfde doen met je bedrijf – en dit is wat een sessie merkstrategie met me zal opleveren.

  • Begrijp hoe je je product of dienst rechtstreeks aan je klanten kunt verkopen door een diepe duik te nemen in wie ze zijn en wat ze nodig hebben.
  • Krijg duidelijkheid over jou bedrijf en de reden van je bestaan om je ‘waarom’ te laten zien.
  • Je krijgt een aansprekende merkpositionering, belofte en verhaal plus een unique selling point, tagline en duidelijk gedefinieerde waarden, doel en missie, die je allemaal zullen helpen om je boodschap vorm te geven.
  • Ik bied ook pakketten aan waarbij ik de look & feel van je merk ontwikkelt, jouw verhaal vormgeeft. En ik lever je een brand tool kit om je te helpen consistent te blijven op alle contactpunten.

Inspirerend en verhelderend, zelfs het meest eenvoudige pakket geeft jou precies wat je nodig hebt om een solide basis te leggen voor jou merk. Probeer het niet iedereen naar de zin te maken. Onderscheid jezelf in plaats daarvan als marktleider in jouw branche. Word een ‘enige keuze’ merk.

Boek een kennismakingsgesprek

sambou logomark tshirt, lode lagrainge
naamkaartje lode lagrainge

mijn aanpak

samenwerking

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jezelf. Samenwerking is de geheime saus van mijn methode, maar dat heb je niet van mij gehoord.

minder gedoe, meer actie

Ik neem de tijd om jou bedrijf en wat je probeert te bereiken te begrijpen, maar als we dat eenmaal doorhebben, maken we er geen rompslomp van – Ik ga aan de slag en lever binnen de deadlines.

resultaten, resultaten, resultaten

Ik put uit mijn ervaring en uren van diepgaand onderzoek naar wat jou doelgroep zal aanspreken om resultaten te produceren die leveren wat jij echt wilt. Resultaten.

mijn beste prestaties overtreffen

Ik ben niet geïnteresseerd in het bereiken van een voldoende, Ik streef naar het uitzonderlijke. Dit houdt in dat ik mezelf altijd push om het beter te doen en mijn grootste prestatie te overtreffen. Perfect is misschien niet mogelijk, maar ik streef er naar.

werk waar ik trots op ben

Bekijk alle projecten