website op maat

Ik gebruik geen templates om een website te bouwen. Ik ontwerp en bouw je website op maat van jouw diensten en wensen. En zorg ervoor dat deze voor je bezoekers gemakkelijk is in gebruik.

Boek een kennismakingsgesprek

ontwerp en bouwen van website op maat

Ik ontwerp en bouw een website op maat van je bedrijf

  • het vinden van de juiste info
  • in paar klikken afspraak boeken
  • eenvoudige manier om producten te bestellen
  • een positieve gebruikerservaring
  • ja, je website mag er ook mooi uit zien

Hoe ik het aanpak

focus op gebruikerservaring

Ik plan de gebruikerservaring door de structuur van de website, de belangrijkste user-journeys en paden in kaart te brengen. Ik hou rekening met jouw verhaal door hiërarchie in inhoud en berichtgeving. Een goeie website begint met een goeie planning. Bij elk project bekijk ik wat je doelgroep is en welke functies de website nodig heeft.

wireframes

Wireframes zijn de ruggengraat van je website. Ik gebruik ze om verschillende benaderingen te plannen en te testen, en schets de verschillende modules en componenten die de sjablonen van je site vormen.

ontwerp

Voortbouwend op wireframes werk ik een ontwerp uit door middel van kleur, lay-out en typografie. Ik werk een volledige set UI uit, evenals een uitgebreid ontwerpsysteem.

content plan

Samen met jou plan ik de creatie van content, waaronder: copywriting, fotografie, video en illustraties. Een website is niet alleen een mooi ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Wat tevens zo belangrijk is aan een website. Is de inhoud, de titels en teksten.

prototyping

Prototyping wordt gebruikt om belangrijke interactiegebieden te testen en te definiëren, zoals: navigatie, pagina-overgangen, hover-interacties en user-journey-paden.

web ontwikkeling

Ik gebruik moderne ontwikkelingstechnieken om je site online tot leven te brengen.

Je hoeft niet steeds mij te contacteren als je iets wilt aanpassen op jouw website. Het is tenslotte jouw website. Daarom bouw ik de website in een Content Management Systeem (CMS). Hiervoor maak ik gebruik van WordPress.

testen & kwaliteit

Al mijn sites worden voor de lancering cross browser en cross devices getest om een hoog niveau van kwaliteit en consistentie te garanderen.

voortdurende ondersteuning

Ik bied support pakket aan die kan worden aangepast en afgestemd op de behoeften van mijn klanten, uitgebreide garantie op al onze software na de lancering en doorlopend onderhoud en ondersteuning.

responsive websites op maat van uw bedrijf
Ik ontwerp en bouw een website op maat van je bedrijf

Branding gaat over mensen en cultuur.

Er is maar 1 verhaal. Jouw verhaal. Van je brand. En als je het op de juiste manier vertelt. dan volgt de klant vanzelf. Ik geef je verhaal vorm in je logo en huisstijl, op je website.

logo ontwerp

bedrijfs logo ontwerp aliento

Klaar om je idee met me te delen? En dit samen realiseren.

Laten we samenwerken

Werk waar ik trots op ben

 

Bekijk alle projecten