Maak van jouw website jou hardst werkende werknemer

Verlies van omzet, slechte conversie en hoge bounce percentages: de kosten van een slechte website kunnen voor elk bedrijf een tol eisen. Aan de andere kant kan een geweldige website jou hardst werkende werknemer worden. Die 24 uur per dag voor jou werkt, nooit stopt om te lunchen of vakantie nodig heeft.

Ik ontwerp en ontwikkel jouw website op maat van jouw diensten en wensen. En zorg ervoor dat deze voor jouw bezoekers gemakkelijk is in gebruik.

vertel me jouw verhaal

webshop ontwerp en ontwikkeling voor dammusi

hoe ik het aanpak

focus op gebruikerservaring

Ik plan de gebruikerservaring door de structuur van de website, de belangrijkste user-journeys en paden in kaart te brengen. Ik hou rekening met jouw verhaal door hiërarchie in inhoud en berichtgeving. Een goeie website begint met een goeie planning. Bij elk project bekijk ik wat je doelgroep is en welke functies de website nodig heeft.

wireframes

Wireframes zijn de ruggengraat van je website. Ik gebruik ze om verschillende benaderingen te plannen en te testen, en schets de verschillende modules en componenten die de sjablonen van je site vormen.

web design

Voortbouwend op wireframes werk ik een ontwerp uit door middel van kleur, lay-out en typografie. Ik werk een volledige set UI uit, evenals een uitgebreid ontwerpsysteem.

content plan

Samen met jou plan ik de creatie van content, waaronder: copywriting, fotografie, video en illustraties. Een website is niet alleen een mooi ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Wat tevens zo belangrijk is aan een website. Is de inhoud, de titels en teksten.

prototyping

Prototyping wordt gebruikt om belangrijke interactiegebieden te testen en te definiëren, zoals: navigatie, pagina-overgangen, hover-interacties en user-journey-paden.

web ontwikkeling

Ik gebruik moderne ontwikkelingstechnieken om je site online tot leven te brengen.

Je hoeft niet steeds mij te contacteren als je iets wilt aanpassen op jouw website. Het is tenslotte jouw website. Daarom bouw ik de website in een Content Management Systeem (CMS). Hiervoor maak ik gebruik van WordPress.

testen & kwaliteit

Al mijn sites worden voor de lancering cross browser en cross devices getest om een hoog niveau van kwaliteit en consistentie te garanderen.

voortdurende ondersteuning

Ik bied support pakket aan die kan worden aangepast en afgestemd op de behoeften van mijn klanten, uitgebreide garantie op al onze software na de lancering en doorlopend onderhoud en ondersteuning.

responsive websites op maat van uw bedrijf
website ontwerp en ontwikkeling voor ATLR vanmoerbeke

webstrategie

De sleutel tot conversie

Een website strategie geeft jou de blauwdruk voor de interactie tussen jou klanten en jouw website. Het geeft je een duidelijke richting voor hoe je de ervaring voldoende gedenkwaardig en gebruiksvriendelijk kunt maken. Zodat meer van je online bezoekers worden omgezet in kopers. Denk aan meer leads en betere klanten. Het geeft je ook de belangrijkste statistieken om je succes te meten.

Krijg krachtige inzichten in gebruikerservaring en hoe je je klantreis in kaart kunt brengen om de deal eerder te sluiten. Onderzoek uw bedrijfsdoelstelling en basis SEO om uw zoekmachine waardering te verbeteren.

Ik ontwerp en bouw een website op maat van je bedrijf

mijn aanpak

samenwerking

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jezelf. Samenwerking is de geheime saus van mijn methode, maar dat heb je niet van mij gehoord.

minder gedoe, meer actie

Ik neem de tijd om jou bedrijf en wat je probeert te bereiken te begrijpen, maar als we dat eenmaal doorhebben, maken we er geen rompslomp van – Ik ga aan de slag en lever binnen de deadlines.

resultaten, resultaten, resultaten

Ik put uit mijn ervaring en uren van diepgaand onderzoek naar wat jou doelgroep zal aanspreken om resultaten te produceren die leveren wat jij echt wilt. Resultaten.

mijn beste prestaties overtreffen

Ik ben niet geïnteresseerd in het bereiken van een voldoende, Ik streef naar het uitzonderlijke. Dit houdt in dat ik mezelf altijd push om het beter te doen en mijn grootste prestatie te overtreffen. Perfect is misschien niet mogelijk, maar ik streef er naar.

Klaar om jouw verhaal met me te delen? En dit samen realiseren.

Laten we samenwerken

Werk waar ik trots op ben

 

Bekijk alle projecten