Evi Casselman benaderde sambou om voor haar een nieuw logo en website te creëren. Evi is een gepassioneerd en toegewijd diëtiste. Pas afgestudeerd en sinds begin 2022 begonnen als zelfstandig diëtiste, te Gullegem. Waar ze u bijstaat om stappen te zetten naar een bewuste en gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl gaat hand in hand met vitaliteit, stabiliteit, zelfvertrouwen en welzijn.

evi casselman - diëtiste - website logo ontwerp sambou

Logo design

Het logo moet een volwassen, imposant gevoel en enigszins ook een bepaalde luxe uitstralen, op een eenvoudige wijze. Professioneel, simpel, stijlvol. Er hoeft geen doordachte betekenis achter het logo te schuilen.

logo design evi casselman
lettertype sambou lode lagrainge
word mark
logo design evi casselman sambou
branding logo design evi casselman sambou
logo mark evi casselman branding sambou
logo wit evi casselman
kleur pallet branding evi casselman sambou
mockup signalisatie bord evi casselman
kaart logo evi casselman
venster sticker evi casselman

Website op maat

Ontwerp en ontwikkeling van een op maat website. Waar we haar als startende zelfstandige diëtiste voorstellen, haar visie en wat ze allemaal heeft als aanbod. Plus integratie van een boeking systeem. Om op een snelle en eenvoudige manier uw afspraak te boeken.

De websites schaalt en past zich aan aan de verschillende tablets en smartphones. Om als resultaat de beste gebruikerservaring te bieden voor uw website. Op welk apparaat dan ook.

bezoek website

evi casselman website logo
webdesign sambou
web design sambou
responsive webdesign sambou

Meer dan alleen design

Ik luister, verken, begrijp, daag uit en engageer. Ik geef erom en blijf gefocust op het creëren van een uitstekend ontwerp dat voor u werkt.

Creatieve ideeën gedreven door echt inzicht.

Wil je graag samen­werken? Vragen of interesse in een op maat offerte?

Geef me een seintje!