Een creatieve denker en doener die gelooft in de kracht van creativiteit om te inspireren tot verandering.

laten we samenwerken

sambou, lode lagrainge. creatieve denker en doener

waardeer partnerschap, gedurfde creativiteit en eenvoud.

In 2012 begon het verhaal van mijn design bureau. Door merk en digitaal samen te brengen om te beantwoorden aan de behoeften van een klant.

Ik help bedrijven buitengewone dingen te doen op onverwachte manieren. Werk voor verschillende sectoren, bouw sterke partnerschappen op en betreed bij elke opdracht nieuw terrein.

Hi, ik ben lode, creatieve denker en doener

In 2012 begon ik met mijn ontwerpstudio, waar ik van alles ontwerp. Dit gaande van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Tot het ontwerpen en bouwen van websites.

Ik doe dit niet alleen voor eigen klanten. Kleine, middelmatige tot grote KMO’s. Of lokale overheden. Maar ik werk ook voor webbureau’s, development & creatieve agencies.

hoe ik jou verhaal vorm geef

wat ik doe rond je online verhaal

bekijk alle projecten

lode lagrainge, brand en web designer

1

creativiteit vergt durf

Ik durf grote dingen te doen, grote ideeën te creëren, grote sprongen te maken en risico’s te nemen.

2

samen is beter

Mijn kracht is samenwerking. Ik werk bij elke stap van het traject samen met je. Een open en inclusieve ethiek helpt me om samen te werken en verandering teweeg te brengen.

3

simpel is goed

Ik geloof dat er schoonheid schuilt in eenvoud. Ik distilleer het complexe tot een eenvoudig groot idee, en maak de details die er toe doen. Dat maakt mijn werk sterker.

4

Glas halfvol

Positiviteit creëert kansen; pessimisme doodt ze. Doch ben ik optimistisch over de toekomst en bevorder daardoor creativiteit en nieuwe ideeën.

5

groot, niet goed

Ik ben geobsedeerd door uitmuntendheid en weiger middelmatigheid of goed genoeg te accepteren.

6

verwachtingen overtreffen

Ik besteed zo veel mogelijk tijd aan het doen en zo weinig mogelijk tijd aan praten over doen.

illustraties sambou
brand identiteit design, sambou. Lode lagrainge

Ik kan bijna alles. Inderdaad, ik kan veel. Maar niet alles. Ik doe ook niet alles.

Voor sterke teksten of goeie marketing en campagnes. Technische, complexe functionaliteiten of integraties voor een website die boven mijn kunnen gaan. Heb ik dan een sterk netwerk van ervaren mensen om me bij te staan om het project tot een goed einde te brengen.

artikels

Mijn gedachten rond brand & web design. Tips die ik met u deel omtrent website en social media. Goeie, inspirerende boeken en dingen die ik leuk vind en vond op internet. En zoveel meer …

Lees meer artikelen