Unieke juwelen of die ene eyecatcher voor in je interieur.

Dammusi, creatief atelier van Eline. Waar ze juwelen maakt in polymeer klei, beschilderen van unieke flessen in vazen. Workshop organiseert rond het maken van juwelen. Interieur objecten opfrist en een nieuw leven schenkt.

bekijk alle projecten

Een paar hippe oorbellen of een ketting als statement voor bij jouw outfit.

Daar zorgt Eline voor.

Een duurzaam en licht product voor ultiem draagcomfort. Speelse vormen, dromerige pasteltinten en altijd uniek. Klassieke worden gered van de glasbol. Die ze tot leven wekt als moderne handgeschilderde vazen.

Dat wou ik ook terug laten komen in haar logo. Een uniek hand getekend logo om de band met haar handgemaakte juwelen en interieur objecten te versterken. Dit getuigt van creativiteit en persoonlijkheid. Het speelse en hand getekende karakter speelt wonderwel met haar brand boodschap.

wat ik deed

brand design
web design
development
webshop

een online ervaring om te onthouden

Na haar brand identiteit, zorgde ik voor een passend ontwerp voor haar nieuwe website. Fris en een zomers gevoel dat haar doelpubliek aanspreekt. Snel en eenvoudig klik je door de site heen om een juweel te kopen, of een vaas. In paar klikken heb je je nieuwe eyecatcher voor op dat kleedje of interieur online gekocht. En heb je je ingeschreven voor 1 van haar workshops.

Intuïtieve gebruikerservaring op zowel uw laptop, tablet of smartphone. Met steeds haar brand design sterk aanwezig door de terugkerende grafische objecten en handgetekende illustraties. Om het handgemaakte van haar juwelen en interieur objecten te versterken.

bezoek haar website

Klaar om je idee met me te delen? En dit samen realiseren.

Laten we samenwerken