eat good – feel good

Charlotte is gedreven in haar vak met een grote passie voor gezonde voeding. In juni 2014 studeerde ze af als voedingsdeskundige en was ze vastberaden haar eigen praktijk op te starten, met als doel mensen te kunnen begeleiden, stimuleren en motiveren naar een gezonde levensstijl.

Gedurende deze 8 jaar ervaring in het vak heeft ze constant haar begeleiding en werkwijze bijgestuurd, om haar cliënten zo goed en praktisch mogelijk te begeleiden.

terug naar alle projecten

In 2022 hervatte Charlotte haar job als diëtiste.

We zorgden voor een nieuwe website en opfrissing van haar oud logo.

Wat ik deed

Opfrissing logo
Web design
Development

opfrissing logo eating habits

‘pinky pomme’ is samen met Eating Habits ontstaan in 2014. Voor Charlotte haalden we haar oud logo terug boven en zorgde ik voor een opfrissing. Elementen verwijderen of loskoppelen. Een nieuw eigentijds kleurenpalet. Haar naam wat vergroten.

Haar online verhaal met een opgefriste website

Ik begon niet van nul. Maar gebruikte haar website van voor 2020 als basis. Implementeerde haar nieuwe huisstijl. Hier en daar nog enkele verbeteringen qua gebruiksvriendelijkheid. Nieuwe content blokken die ze kan gebruiken om haar pagina’s op te bouwen. En zo kon Charlotte haar nieuwe teksten en foto’s toevoegen. En was de website klaar om gelanceerd te worden.

De websites schaalt en past zich aan aan de verschillende tablets en smartphones. Om als resultaat de beste gebruikerservaring te bieden voor haar website. Op welk apparaat dan ook.

bezoek haar website

Klaar om je idee met me te delen? En dit samen realiseren.

Laten we samenwerken