Creatieve concepten op maat

We creëren effectieve strategieën, krachtige identiteiten, naadloze interacties en gedenkwaardige ervaringen om mensen te verbinden met merken en organisaties.

Web & Digital

Navigeren door de digitale wereld kan gecompliceerd zijn. We helpen de ruimte tussen gebruiker en de informatie die ze nodig hebben door intuïtieve, gebruikersvriendelijke websites te bouwen.

lees meer

Branding

We bouwen merken die inspireren. Bij branding gaat het om het uitdrukken van de persoonlijkheid en waarden van een bedrijf, het bouwen van een uitgebreide en consistente ervaring.

lees meer

Drukwerk

We combineren mooie lettertypes met passend beeldmateriaal om uw bedrijf een eigen identiteit te geven. We verzorgen al je drukwerk, van standaard promotiemateriaal tot uitnodigingen.

lees meer

Illustraties

Door een illustratie geven we die affiche, website of uitnodiging dat iets extra.

Kom je creatieve handen tekort?

Geen probleem. Als freelance ontwerper kan je op mij rekenen. Door mijn efficiënte werkwijze kan ik hoge kosten voor u besparen. Misschien speelt er een mogelijke opdracht door uw hoofd en bent u benieuwd wat de kosten zijn? Als u uw vraag zo compleet mogelijk zou willen mailen, kan ik een vrijblijvende offerte voor u maken. Geef kort en duidelijk aan wat de wensen zijn en wat de deadline is. klank@sambou.be

Op zoek naar een nieuwe website,
(re)branding of drukwerk?

Contacteer ons