Web & Digital

Navigeren door de digitale wereld kan gecompliceerd zijn. We helpen de ruimte tussen gebruiker en de informatie die ze nodig hebben. Door intuïtieve, gebruikersvriendelijke websites te bouwen.

bekijk alle projecten

Responsive Webdesign
& Development

We maken zorgvuldig digitale ervaringen die consistent en naadloos werken in alle browsers. Van desktopschermen tot mobiele telefoons en tablets, onze websites schalen en passen zich soepel aan aan de steeds veranderende context van gebruikers en interacties met meerdere apparaten.

Informatie Architectuur

We geloven dat een doordachte informatiearchitectuur de basis vormt voor een intuïtieve, efficiënte en effectieve website. We voeren een grondige audit uit van bestaande en verwachte inhoud, die we gebruiken om de meest logische en georganiseerde structuur voor uw site in kaart te brengen.

Wire framing
& Prototyping

Wireframing is de visuele vertaling van inhoud en structuur in het kader van een interface en prototyping. Het testen van specifieke interacties in die context. Samen stellen ze ons in staat om de effectiviteit van een website te bestuderen en snelle, iteratieve beslissingen te nemen die maximale bruikbaarheid van de volledig ontwikkelde site garanderen.

Content Management
System (CMS)

Moderne bedrijven zijn dynamisch, en dat geldt ook voor de informatie die zij verspreiden. Wij implementeren de content in management-systemen zoals WordPress. Daarmee hebben bedrijven volledige controle over hun inhoud en de flexibiliteit om deze moeiteloos te openen, bij te werken van foto’s en teksten.

We werken nauw samen met KMO’s, starters, evenementen,
agencies & particulieren. Of all shapes and sizes .
We horen graag hoe we samen kunnen werken aan
uw volgende project.

Contacteer ons